fbpx

Екип

Ние сме екип, който не помага, а служи! Успяхме с общи усилия да направим продукт, който ще донесе висока стойност.

Мирослав Тагаров

Авторът

Като част от статистиката, свързана с децата, израснали с един родител, съм изключително съпричастен към каузата. Чувствам се длъжен да помогна на майките, които сами отглеждат своите деца, защото знам колко нелека е съдбата им. Затова ще дарим сумата от закупените книги на каузата “Майките в неравностойно положение в България”.

От 2004 до 2009г. Мирослав изучава икономика и финанси в „Икономически университет“ – Варна. По време на следването си той работи и въпреки това успява да завърши с отличие. Отказва се от докторска степен, защото започва свое начинание в областта на куриерските услуги.

През 2014г. започва кариерата му на финансист, като успява да усъвършенства финансовите си умения в три световни компании с офиси и в България:

  • Sales promotions;
  • Cargill;
  • IBM.

През 2020 г. Мирослав Тагаров успява да създаде най-амбициозния си проект, който готви от години, а именно – да напише книга за личностно развитие. Негова страст, която никога не е угасвала, днес е реалност. Писател, който никога досега не се престрашава да издаде нещо свое. Но днес, благодарение на съпругата си и негов спътник в живота – Мадлен Тагаров, той намира мотивация и смелост да го направи.

Звезделина Чаушева

Редактор и коректор

Не мисля, че е нужна конкретна мотивация, за да се включиш в кауза с благотворителен характер. Това би следвало да е във всеки от нас-човешкото, добряшкото, милосърдието. Независимо как, необходимо е всеки от нас да бъде съпричастен.

Висше магистър

Учител

Катя Благоева

Редактор и коректор

Реших да участвам в проекта, защото това е една достойна и благородна кауза. По този начин ще успеем да помогнем не само на много майки в затруднено положение, но и на хората, които ще се докоснат до книгата.

Завърших специалност Българска филология (2006 – 2010 г.) в ПУ
„Паисий Хилендарски“, град Пловдив.

Редактор, коректор, автор на статии

Пресияна Иванова

Студент

Винаги съм се възхищавала на хората с добри сърца, които обичат да помагат на останалите. Благодарна съм, че съм част от този проект и се надявам да помогнем на колкото се може повече жени в неравностойно положение в България.

Родена съм в град Варна. От 2019г. съм студентка във  Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий“ със специалност ,,Графичен дизайн и визуални комуникации”

Студент

Дияна Гаджилова

Уеб и графичен дизайнер

Участвам в проекта, защото имам познати  майки с подобна съдба, и счетох че е редно да помогна по някакъв начин с каквото мога.

Завършила съм Икономически университет – Варна, специалност Бизнес Информационни Системи.

  • Графичен и уеб дизайнер.
  • Мечтател

Теодора Нанева

Онлайн маркетинг специалист

Каузи като тази са много близки до мен самата. Участвам в проекта, за да помогна , както и да развия своите професионални умения. За мен това е предизвикателство, което ще ме научи на много и ще ми даде много.

Завършила съм бакалавър Книгоиздаване с Медии и ПР в Софийски университет „Св. Климент Охридски“.

Content creator, editor и social media manager

Катерина Бъчварова

Адвокат

Мотивацията ми е чрез знанията, които притежам, да съдействам на човек с яснa мисия, визия  и цели за осъществяването на проекта му, прераснал в кауза, която ще внесе положителна промяна и въздействие в живота на хора в неравностойно положение.

Магистър по право

Адвокат

Силвия Петкова

Актриса

Участвам в проекта с малко, но от сърце, защото съм съпричастна към съдбата на майките в затруднено положение.

Родена съм в София, завършила съм Актьорско майсторство за драматичен театър в НАТФИЗ.

Актриса

КУПИ КНИГАТА "ТИТАНЪТ НА ЖИВОТА". ДАЙ БЪДЕЩЕ!

Четири стълба за изграждане на всеки един човек

Това е книгата на Титаните. Тези, чийто дух не спира да
търси ябълката на познанието.


„Аз, самият, съм отгледан от майка ми, която се сблъска с българската реалност. Но днес вече мога да дам своя принос на много други майки в същото положение. Майки, които не заслужават да отглеждат децата си в нищета и мизерия. Те трябва да вървят с високо вдигната глава и с усмивка, а не с наведена глава и сълзи в очите. Мой ред е да дам своя принос за това.“

Приходите, получени от всяка книга, ще бъдат дарени за каузата „Майките в неравностойно положение в България“. Книгата не е написана с комерсиална цел. Но тя няма да послужи само на каузата, а и на теб. Книгата е инструмент, който може да ти помогне. Единственото условие е: „Предай нататък!“ Предай всичко, което научиш, за да помогнеш на някой друг.

bg_BGBulgarian
bg_BGBulgarian
Нагоре