fbpx

Партньори

Малко за тези, който ни помогнаха.

Jump.bg

Jump.BG e най-бързо развиващата се хостинг компания в България. Предлага хостинг услуги и клауд виртуални сървъри заедно с изключително високо ниво на съпорт.

webtitan.bg

Уеб Титани ЕООД е Агенция за дигитален маркетинг и уеб програмиране.Екипът им от специалисти гарантира поддържането на високо качество на работа и персонално отношение към всеки клиент. Основната им цел е да Ви предложат ефективни и стойностни услуги.

Sound 9 Studio

Ние подбираме музика в желания от Вас стил и изработваме вашите реклами и промоционални съобщения. Предлагаме разнообразни музикални канали в различни стилове, включително с напълно уредени права за публично изпълнение на музиката. Вие получавате перфектен микс, без излишен говор, с таргетирани рекламни съобщения.

СофтУни

СофтУни е най-голямата IT образователна институция в България. Обучителните програми обхващат някои от ключовите за новата технологична сфера професионални области - програмиране, дигитален маркетинг и дизайн. Визията и мисията на СофтУни се фокусират върху осигуряването на практическо, качествено и достъпно съвременно образование, с което се стремят да се превърнат в основен двигател на дигиталната революция днес. Студентската общност на СофтУни вече наброява повече от 200 000 студенти, а процентната успеваемост на курсистите им днес достига до впечатляващите 97%.

КУПИ КНИГАТА "ТИТАНЪТ НА ЖИВОТА". ДАЙ БЪДЕЩЕ!

bg_BGBulgarian
bg_BGBulgarian
Нагоре